Choď na obsah Choď na menu
 


Úprimné priznanie Kanócz, ako nezvláda úlohu trojnásobnej matky: Reakcia Loja vás dostane!

Kanócz sa priznala, že niekedy to so svojimi troma deÅ¥mi nezvláda.Na supermamu sa nehrá, popísala veci tak, ako sú. Reč je o herečke Zuzane Kanócz (39), ktorá s partnerom, hercom Jurajom Lojom (36), vychováva tri deti. Lucasa (5), Izabellu (3), Leylu (10 mes.). A veru, nie vždy to zvláda, ako by si predstavovala.

Zuzana sa totiž rozhodla, že na svojom profile na sociálnej sieti zverejní vyznanie a bola v ňom skutočne úprimná. „Malí a zvedaví. Nebudem klamať. Nie je to jednoduché. Ale prišli sme sa sem učiť. Tak sa učím. Učia ma. Moji traja. Chlapec, dievča, bábätko. Ešte všetci malí a tak veľmi rozdielni. Rozdielne potreby, rozdielne povahy, rozdielny vek... takmer všetko. Až na mamu. A tú si vyžadujú všetci rovnako. Niekedy to zvládam, a veľmi často aj nie,“ priznala Kanócz a doplnila: „A to som sa už dávno vzdala predstavy supermamy, a pritom som presvedčená, že nie je jedno, ako pristupujeme k svojim deťom. My rodičia máme tú „moc“ ovplyvniť ich celé životy pozitívne alebo negatívne. V kútiku duše dúfam a verím, že aj keď nie vždy konám najsprávnejšie, že z nich budú láskaví, múdri a šťastní ľudia. Ďakujem im, že si ma vybrali za mamu, že ma ľúbia a učia ma bezpodmienečnej láske, trpezlivosti, viere, pokore... a ešte viac,“ ukončila svoje priznanie.

Netrvalo dlho a jej životný partner zareagoval. „Zuzanka moja, si najlepšia mamka na svete a som hrdý na teba. Naše deti ťa bezpodmienečne milujú a všetko, čo robíš, viem, že vychádza zo srdca!!!“odpísal jej Loj.