Choď na obsah Choď na menu
 


Tromfnú Milenky či Sestričky? Jojka prináša nový seriálový trhák pre ženy!

28. 6. 2019

Seriály z domácej produkcie, ktoré prinášajú zamotané príbehy ženských hrdiniek, sa na Slovensku tešia veľkej obľube. Projekty, ako Milenky či Sestričky, sa tak zaradili k tým najúspešnejším formátom, aké kedy TV Markíza priniesla. Ak ste k ich fanúšičkám patrili i vy, zrejme vás poteší správa, že už onedlho na obrazovky zavíta táto novinka!

 

Kým niektoré televízne projekty majú počas leta pauzu, pre iné zase svieti zelená, čo platí aj v prípade seriálu Černé vdovy, ktoré od začiatku júla začína vysielať TV JOJ. Ako ste už zrejme z názvu zistili, ide o snímku z českej dielne.

 

Čo Černé vdovy prinesú?

8-dielny krimi-komediány seriál je natočený podľa fínskej predlohy Mustat Lesket (Blach Widows) a počas uplynulej jari sa stal hitom televízie Prima. Mnohí diváci jeho dej prirovnávajú k mega úspešných Zúfalým manželkám, za čo zrejme môžu osudy hlavných hrdiniek, ktoré stvárňujú herečky Jitka Čvančarová, Jana Plodková a naša Slovenka Lucia Siposová.

Renáta, Johana a Veronika majú okolo tridsiatky a po ich bokoch stoja manželia, ktorí pracujú v spoločnej firme. Jedna však žije s tyranom, druhá s gangstrom, ukrývajúcim doma zbraň, a tretia s mužom odmietajúcim pohlavný styk – Verča mu nakoniec nájde ukryté časopisy s gay péčkom. Tri vynaliezavé dámy tak na svojich nedokonalých mužov utkajú plán, vďaka ktorému ich polovičky zmiznú zo zemského povrchu. Následne vdovy prevezmú ich funkcie vo firme a začnú žiť nový život.

Podľa prvotných informácií to vyzerá, že sa máme rozhodne na čo tešiť a že nám nový český seriál prinesie na obrazovky Jojky poriadnu dávku napätia a zároveň i humorných situácií.