Choď na obsah Choď na menu
 


a obrazovky sa vracia obľúbená šou. Hviezdiť v nej bude známa MILENKA!

Seriál Milenky sa na obrazovkách TV Markíza tešil veľkej popularite, pričom aj po vyše roku ženy na adresu tohto projektu nešetria superlatívami. Mnohé z vás preto určite nadchne informácia, že sa jedna zo štyroch krások objaví v obľúbenej hudobno-zábavnej šou.

Seriál Milenky aktuálne boduje aj za hranicami Slovenska, konkrétne u našich českých bratov, kde si u ženského publika získal popularitu až natoľko, že sa tím šou Tvoja tvář má známy hlas, u nás známej ako Tvoja tvár znie povedome, rozhodol do programu zatiahnuť i jednu z hlavných hrdiniek spomínaného trháku.

Súčasťou osmičky šiestej série tak bude i obľúbená slovenská herečka Zuzana Norisová, ktorá v Milenkách stvárňuje mamičku dvoch dcér Mišu. 40-ročnú krásku ale môžu Česi poznať z viacerých filmov natočených v rámci ich domoviny, ako napríklad Rebelové, Milencia vrazi či Tři bratři.

Zuzka sa vraj už na svoju novú úlohu a najmä originálne masky veľmi teší. ,,Zatiaľ prevládajú pozitívne pocity, nervozita sa našťastie ešte nedostavila. Teším sa vždy, keď príde nejaká radostná správa. Teraz mi naraz docvakáva, že sa to asi práve deje,” v rozhovore pre TV Nova neskrývala radosť Norisová.

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt zuzana norisova