Choď na obsah Choď na menu
 


To sa podržte! Milenky sa vracajú na obraz: Má to však JEDEN háčik!

Slovenský seriál Milenky zožal u divákov obrovský úspech. Po jeho premiére v marci minulého roka sme sa mohli tešiť z dvanástich epizód, avšak pokračovanie príbehov hlavných postáv si réžia nechala na avizovaný celovečerný film. 

 

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt Milenky celovečerny film

 

 

   Dramatický projekt Mienky sa stal ostro sledovaným natoľko, že sa radí medzi najobľúbenejšie seriály z dielne televízie Markíza. Zrejme práve preto mnohých prekvapí fakt, že sa už čoskoro opäť vráti na televízne obrazovky, a to len pár mesiacov pred veľkou premiérou ich filmového pokračovania.

O slovenský výtvor totiž prejavili záujem aj naši českí susedia. Seriál Milenky tak oficiálne prerazil až za naše hranice, pričom sa svojej premiéry dočká už dnes večer o 21:30 hod. na stanici Nova.

Táto informácia rozhodne teší i mnohých slovenských divákov, ktorí si aspoň sčasti pripomenú dej plný rozvratov. Má to však malý háčik pre ľudí bez pripojenia na danú stanicu, tí si budú musieť na veľký návrat počkať do jari roka 2020, kedy je plánovaná premiéra filmu s názvom Šťastný Nový rok.