Choď na obsah Choď na menu
 


Rytmus a Jasmina prezradili MENO ich syna: Fúha, TOTO by ste nečakali!

Patrik “Rytmus” Vrbovský vydal pred pár hodinami zrejme najdôležitejší song kariéry. Na počesť zatiaľ svojho nenarodeného syna zverejnil úprimnú spoveď vo veršoch, v ktorých okrem iného prezradil aj meno ich očakávaného bábätka. Tak a je to konečne vonku. Rytmus sa vo svojom najnovšom videoklipe vylial z emócií nastávajúceho otca, pričom nešetril ani zábermi zo súkromia. Okrem svadby, zásnub či oznámenia o tehotenstve tak môžeme vidieť jeho chvíle s Jasminou Alagič a jej narastajúcim bruškom.

Rytmus prezradil meno syna
Daná pesnička nesie názov Sanel, čo mnohých fanúšikov poriadne zmiatlo. Zatiaľ čo jedna strana tomuto názvu neprikladala väčší význam, tí druhí špekulovali o tom, že by sa mohlo jednať o meno pre synčeka. A mali pravdu. 

Sanel je mužské meno uznávané najmä v Bosne a Hercegovine, v niektorých krajinách využívané aj pre ženské pohlavie. „Sanel, nenechaj sa nikdy zlomiť ničím,” znejú Rytmusove slová pre syna v najnovšom songu, čím potvrdil, že sa spolu s Jasminou rozhodli pre toto pre Slovákov netradičné meno.