Choď na obsah Choď na menu
 


Mall spustí novú televíziu aj na Slovensku. Na čele s Danglom

Česká internetová televízia Mall.tv e-shopu Mall spustí vysielanie aj na Slovensku. V diskusii na festivale v Karlových Varoch to oznámil šéfproducent televízie Lukáš Záhoř. Pri zrode novej online televízie, ktorá u nás plánuje odštartovať na jeseň, stojí ako šéfproducent Dano Dangl.

Dano Dangl a Lukáš Záhoř

V Česku spustil Mall vysielanie vlastnej televízie začiatkom októbra minulého roka. Projekt uvádza vlastné seriály, zábavné či športové relácie a ponúka aj živé vysielanie. Na webe Mall.tv je možné sledovať ich bezplatne na akomkoľvek zariadení s internetovým pripojením.

Už pri štarte boli všetky programy dostupné aj divákom na Slovensku. „Do budúcna by sme im radi ponúkli aj pôvodnú slovenskú tvorbu,“ pripustila v tom čase Eva Albrechtová z komunikačného oddelenia Mall.tv.

Ako píše český Forbes, uplynulý týždeň na odbornej panelovej diskusii v rámci festivalu L. Záhoř tieto plány definitívne potvrdil. „Tento rok na jeseň ideme do ďalších krajín, začneme s originálnym obsahom pre slovenský Mall.sk,“ prezradil.

Podľa jeho slov sám nečakal, že expandovať budú tak skoro, teda presne rok po samotnom spustení televízie Mall v Česku.

„Ale keď mi Dano Dangl prišiel vlani pogratulovať k rozjazdu Mall.tv a medzi rečou sa zmienil, že sám už dlho uvažuje, že by podobný projekt rozbehol, tak mi napriek zbesilému tempu našich príprav bolo jasné, že na Slovensku by som chcel spájať sily práve s Danom,“ pripomína jeho slová MediaGuru.cz. viac pozri tu https://www.mall.tv/mall-tv-uz-od-podzimu-na-slovensku